adauga anunt gratuit termeni si conditii
  
�n cur�nd... contact
    Home > Termeni şi condiţii
Cele mai vizitate anunturi gratuite Ultimele anunturi gratuite inscrise
Adaugare Anunturi Gratuite
Categorii anunturi
Anunturi Gratuite Afaceri Afaceri
Anunturi Gratuite Agricole Agricole
Anunturi Gratuite Amenajari Amenajari
Anunturi Gratuite Anticariat Anticariat
Anunturi Gratuite Auto Moto Auto Moto
Anunturi Gratuite Calculatoare Calculatoare
Anunturi Gratuite Constructii Constructii
Anunturi Gratuite Diverse Diverse
Anunturi Gratuite Electrocasnice Electrocasnice
Anunturi Gratuite Electronice Electronice
Anunturi Gratuite Imobiliare Imobiliare
Anunturi Gratuite Internet Internet
Anunturi Gratuite Locuri de munca Locuri de munca
Anunturi Gratuite Matrimoniale Matrimoniale
Anunturi Gratuite Medicale Medicale
Anunturi Gratuite Mobila Mobila
Anunturi Gratuite Telefoane Telefoane
Anunturi Gratuite Turism Turism
Anunt TOP promovat
Vrei anunt TOP promovat? click aici

PiataMare.ro prevede prin contractul de mai jos termenii și condiţiile, tipurile de comportament online pe care clientul se declară de acord să le urmeze și să le respecte în mod automat cad apelează la serviciile PiataMare.ro, indiferent care ar fi acestea.
    PiataMare.ro îşi rezervă dreptul de a modifica acest contract fără un aviz prealabil. Nerespectarea acestui contract duce la suspendarea serviciilor oferite de către PiataMare.ro fără drept de răscumpărare. Dacă interesele PiataMare.ro au fost lezate, PiataMare.ro îşi rezervă dreptul de a cere despăgubiri.
    Ne bazăm pe principii și standarde înalte, vă respectăm pe dumneavoastră ca utilizator și totodată respectam munca noastră. Astfel nu facem discriminare referitoare la religie, etnie, orientare politică,orientare sexuală, sau persoane cu handicap.1. Descrierea serviciului


Portalul PiataMare.ro oferă utilizatorilor următoarele servicii online:
- postare anunţuri de mică publicitate online gratuite
- căutare gratuită între anunţurile publicate
- posibilitatea promovării anunţurilor cu plata prin SMS.

2. Protejarea informaţiilor

Numele PiataMare este marcă înregistrată la O.S.I.M. Înregistrarea mărcii conferă SC Speed Net SRL un drept exclusiv asupra utilizării mărcii.

    Acest site este administrat de S.C. Speed-Net S.R.L. Toate sursele programelor, fotografiile și scripturile de pe acest site (în afară de cele care poartă însemne de copyright ale altor companii sau persoane) sunt proprietatea S.C. Speed-Net S.R.L. Folosirea neautorizată, parţială sau integrală a programelor, script-urilor sau fotografiilor de pe acest site este considerată ca încălcare a dreptului de proprietate intelectuală și intră sub incidența legislaţiei Statului Roman. Folosirea autorizată necesita acordul scris al S.C. Speed-Net S.R.L.

    PiataMare.ro se obligă şi îşi asumă în totalitate răspunderea în executarea prezentului contract pentru respectarea prevederilor Legii Nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi prevederile Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice;

    Nu divulgăm informaţii referitoare la vizitele făcute pe site-ul nostru sau orice informaţii personale precum numele, adresa, numărul de telefon, adresa de email etc., către terţe părţi, exceptând atunci când legea o cere. Menţionăm însă faptul că este posibil să colectam și să folosim aceste date împreună cu partenerii noştri. Vom folosi datele furnizate de Dvs. pentru a îmbunătăţi și personaliza site-ul in folosul Dvs. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a-vă trimite, din când în când, date importante ce privesc PiataMare.ro sau alte site-uri administrate de noi.

    Deoarece PiataMare.ro este un site cu anunţuri, informaţiile Dvs. de contact sunt vizibile oricărui vizitator a portalului  pentru a fi găsite de către posibili clienţi. Nu suntem responsabili în eventualitatea în care a aceste informaţii sunt folosite de către terţe părţi. Facem tot posibilul ca accesul la baza noastră de date sa fie restricţionat si securizat dar nu suntem responsabili în cazul în care o terţă parte reuşeşte să obţină acces la baza de date și implicit la informaţiile utilizatorilor noştri.


    Conform politicii noastre de protejare a informaţiilor, putem oferi altor părţi (numite terţi) anumite informaţii de ansamblu referitoare la domeniile de interes ale utilizatorilor portalului nostru. Aceste informaţii nu vor cuprinde informaţii personale de identificare, cu excepţia cazurilor când acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastră sau în cazul în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste condiţii de utilizare.


    Întelegeți că toate informaţiile, date, text, software, muzica, sunet, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale (numite in continuare "continut"), revin în responsabilitatea unică a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta înseamnă ca Dvs. și nu SC Speed-Net.SRL, sunteţi în întregime responsabili pentru toate materialele pe care le încărcaţi, puneţi la dispoziţie în mod public în cadrul portalului pus la dispoziţie de SC Speed-Net.SRL. SC Speed-Net.SRL  nu controlează, doar monitorizează conţinutul transmis prin intermediul serviciilor din cadrul portalului si astfel, nu garantează acurateţea, integritatea și calitatea acestui conţinut. Înţelegeţi că prin folosirea portalului, puteţi fi expus la un conţinut care poate fi ofensator sau indecent.

3. Conţinut

    Conţinutul site-ului PiataMare.ro constă în anunţuri adăugate în mod gratuit de terţe persoane care îşi asumă responsabilitatea cu privire la anunţurile adăugate pe site.
    PiataMare.ro îşi rezerva dreptul de a suspenda fără o notificare prealabilă accesul oricărui utilizator la serviciile oferite prin intermediul acestui site, dacă se constată că informaţiile furnizate de acesta contravin legii, încalcă normele bunului simt, sau dacă acţiunile sale au un caracter răuvoitor, menit sa duca la perturbarea serviciilor oferite pe acest site.

    Este interzisă folosirea site-ului  PiataMare.ro pentru publicarea a oricăror materiale având conţinut explicit sau implicit ori trimiteri (link-uri) de tip:

    * ilegal, defăimător, ofensator, ameninţător, vulgar, obscen, Violent, instigător la violență, xenofob, extremist, care instigă la acţiuni de tip rasist, discriminator, având caracter ameninţător sau calomnios
    * nu se permite postarea de anunţuri referitoare la cumpărare sau vânzare de organe, magie: vrăji, farmece, ritualuri, descântece, tarot; decese, vânzări și cumpărări de droguri, arme de foc sau a oricăror produse sau substanţe interzise prin lege;
    * Pentru adulţi – site-uri având caracter pornografic, legal ori ilegal
    * nu se permite postarea de anunţuri care  încarcă, postează, difuză sau transmite în alt mod orice conţinut pentru care nu aveţi dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice condiţii, sub orice sistem juridic, românesc sau străin, relaţii contractuale sau de încredere (cum sunt informaţiile confidenţiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvăluite ca parte a relaţiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidenţialitate);
    * nu se permite postarea de anunţuri care  încarcă, postează, difuză sau transmite în orice alt mod, orice tip de conţinut care încalcă orice patent sau marcă protejată, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricărui terţ;
    * tip Operare IRC (Internet Relay Chat), roboti de IRC de pe serverele PiataMare.ro sau orice material de acest gen
    * Tip WAREZ (software piratat, cracking, hacking, emulatoare, etc)
    * nu se permite  folosirea website-ul pentru a încarcă, posta sau transmite materiale care conţin viruşi sau alte programe create să distrugă funcţionarea oricărui alt software, sau componente hardware


 Alte activităţi ilegale sau nepermise de condiţiile de utilizare a PiataMare.ro:

    * Desfăşurarea de activităţi ilegale, care includ pătrunderea neautorizată în alte sisteme, fraude sau orice altă activitate care încalcă legislaţia română și internaţională în vigoare, duce la anularea relaţiilor contractuale dintre părţi, fără nici o returnare totală sau parţială a plăţilor făcute către PiataMare.ro.
    * Utilizatorul nu are voie să pretindă că este o altă persoană, să falsifice datele furnizate, să manipuleze sau să ascundă originea conţinutului transmis prin intermediul site-ului;
    * Utilizatorul nu are voie sa posteze anunţuri in numele sau folosind datele unei alte persoane sau instituţii fără acordul acestuia
    * Nu înscrieţi anunţuri la categorii necorespunzătoare;
    * Nu publicaţi acelaşi anunţ de mai multe ori în aceeaşi categorie;


    Efectuarea de operaţiuni neautorizate asupra acestui site și tentativa de efectuare a acestora,  vor fi pedepsite conform legii.

4.  Promovarea anunţurilor. Condiţii de plată

    PiataMare.ro vă oferă posibilitatea afişării anunţurilor Dvs. de mică publicitate gratuit.

    Promovarea anunţurilor va creste considerabil şansele de a fi găsiţi de cei interesaţi. Anunţurile promovate se afişează printre primele anunţuri in categoria din care fac parte pe un fond color.

    Pentru modalităţi de a beneficia de anunţuri promovate consultaţi secţiunea Instrucţiuni de utilizare. Plata serviciilor de promovare anunţ se face prin sistem de plata prin SMS disponibil in reţelele Orange, Vodafone, Zapp și Cosmote. Serviciul poate fi utilizat și de către minori. PiataMare.ro îşi rezerva dreptul de a incasa contravaloarea serviciilor de promovare achiziţionate de minori.

    PiataMare.ro nu răspunde pentru prejudiciile pe care le-ar putea înregistra utilizatorul ca urmare a intervenirii unor noi reglementări legale cu impact asupra condiţiilor de acces la reţelele mobile cunoscute .

    PiataMare.ro se obligă să asigure accesul utilizatorilor la serviciul de plata prin SMS, PiataMare.ro este exonerat de răspundere în cazurile în care imposibilitatea accesării serviciilor se datorează unor terţi sau altor cauze ce exced controlul acestuia (furnizorii de telefonie mobilă, administratori de retele publice de telecomunicații  etc.).

    PiataMare.ro nu răspunde pentru receptionarea mesajelor sms de la utilizatori si de receptionarea de catre utilizatori a mesajelor sms trimise, acestea fiind conditionate de disponibilitatea tehnica a operatorului de telefonie, de gradul de incarcare al retelei. Nu trimiteți SMS la numere cu tarif ridicat când știți că rețelele sunt supraîncărcate (ex. noaptea de revelion)


5.  Exonerare

    Responsabilitatea conţinutului paginilor web şi anunţurilor publicate de PiataMare.ro îi revine integral Clientului, PiataMare.ro neputând fi tras la răspundere pentru faptele întreprinse de către clienţii săi. PiataMare.ro nu va fi sub nici o forma responsabil pentru nici o întrerupere a funcţionării serviciilor sale rezultată din motive care exced controlului său și nici pentru eventuale pagube pe care Clientul sau terţi le-ar putea suferi datorită timpului de nefuncţionare a serverelor, cauzată de către activităţile utilizatorilor, fluctuaţii în consistenta reţelei Internet ori alte cauze care nu sunt sub controlul nostru ori al furnizorilor noştri.
    Toate serviciile si facilităţile oferite în mod gratuit clienţilor PiataMare.ro pot fi schimbate de către PiataMare.ro fără notificare prealabilă. Clientul PiataMare.ro este de acord să nu tragă la răspundere PiataMare.ro pentru orice situaţie care se creează din cauze independente de voinţa noastre ori care exced controlului nostru.

 Dacă un client implica PiataMare.ro în eventuale litigii, acel client este de acord și se obligă să plătească toate cheltuielile în urma unui asemenea fapt, fără nici o pretenţie ulterioară, materială sau morala de la PiataMare.ro.

Termenii si Condiţiile de utilizare a serviciilor PiataMare.ro se pot schimba fără notificare prealabilă. Politica de a acceptare a Termenilor si Condiţiilor PiataMare.ro are valoarea unui contract. Tot ce nu este specificat in cuprinsul Termenilor si Condiţiilor de utilizare a serviciilor PiataMare.ro este deschis pentru schimbare și interpretare numai de către PiataMare.ro.

     Taxele nu sunt returnabile.

    Încălcarea prevederilor Termenilor și Condiţiilor de utilizare a serviciilor PiataMare.ro duce la închiderea definitivă a Contului de Client în cauză, fără nici o notificare prealabilă și fără returnarea taxelor. Termenii si Condiţiile PiataMare.ro se aplică fiecărui client PiataMare.ro. PiataMare.ro va utiliza toate mijloacele pe care le are la dispoziţie (in limita posibilităţilor) pentru satisfacerea clienţilor săi, prin asigurarea unui mediu profesional cât mai sigur și cât mai stabil.

6. Contact

Dacă aveţi întrebări legate de Condiţiile de utilizare, modalitatea de plată sau doriţi să fiţi informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de către PiataMare.ro și care vă privesc direct sau orice fel de asistenta de care aveţi nevoie,  va rugam să ne contactaţi.

La numerele de mai jos beneficiaţi de serviciul de Relaţii cu Clienţii a PiataMare.ro disponibil în limba română, maghiară și engleză de LUNI până VINERI între orele 09:00 şi 17:00. Modalitatea de tarifare a acestor numere este tariful normal al prestatorului de telecomunicaţii.

SC Speed-Net SRL
tel. fix  0265-250100
tel. mobil 0724-230645adresa de e-mail:  comercial@piatamare.ro

Vă mulţumim că folosiţi portalul PiațaMare.ro.

Echipa PiataMare.ro
www.cool-media.ro
www.sigma-net.ro
www.pima.ro
www.4link.ro
www.google.ro
 
Curs Valutar pentru anunturi gratuite
la data de 09-12-2019 :
1 EUR = 4.7785 lei
1 USD = 4.3069 lei
Anunturi gratuite dupa Judete -Romania, Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Investitii, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea,
Anunturi gratuite - Imobiliare Magurele,teren de constructii case Vand Casa Vand spatiu comercial Ungaria oferta inchiriere garsoniera Lujerului Spatii de Birouri Monaco Towers etaj 1 tanase vand ap 2 3 4 si vila la 790 euro BUCURESTI vile 20 case snagov 150 metri pana la 260 metri te O ofertă de credit online fiabilă și garantată. vila lux in statiune balne99kmBuc40km deSinaia
Anunturi gratuite - Auto Tus termodiagrama frigo Transcan,TKDL Thermo King, Role hartie termodiagrame Transcan, Euroscan, Tus analizor AVL DiCom 4000,Omnibus 430, Vand Vw Passat B6 break-numere rosii,an 2007,motor Vand Saab 9.3.inmatriculat, sau schimb cu vaci, oi Vand Audi A6 Quatro break inmatriculat sau schimb Oferta de mprumut și de investiții Comanda geam stg DAF XF 105.460 Calculator IFM MAN TGX Distribuitor refulare MAN TGA 18.530
Anunturi gratuite - Locuri de munca Craciun 2019 Traditional in Maramures Oferta extra. Lucru la calculator. Eficient Club/casa privata Germania - Dame de companie Cum sa castigi 4000 de dolari lunar. Gratuit Fabrica de condimente in germania Cum sa castigi 4000 de dolari lunar. Economie Fabrica de cosmetice Germania Cum sa castigi 4000 de dolari lunar. Cadou Sortat fructe/legume de sezon Germania Cum sa castigi 4000 de dolari lunar. Solid
Anunturi gratuite - Electronice Importam acumulatori baterii UPS-uri stabilizator Vindem baterii, acumulatori, incarcatoare, aliment Casete video Afisaje Led. Reclame Led. Termometre. Iluminat Led Materiale video si audio transferate pe DVD Pentru transfer casete pe dvd Copieri casete, dvd, bluray, hard instalare antene satelit marius ACER ASPIRE E E5-575G-5512
Anunturi gratuite - Matrimoniale Class Escort Class Escort Class Escort Class Escort Class Escort Class Escort Băiat serios DISCRET Oradea Felix 0040749834404 wh Class Escort Class Escort Class Escort
Home | Conditii de utilizare | Termeni si conditii | Contact | Fa-ti cont
 webdesign by