adauga anunt gratuit termeni si conditii
  
�n cur�nd... contact
    Home > Condiţii de utilizare
Cele mai vizitate anunturi gratuite Ultimele anunturi gratuite inscrise
Adaugare Anunturi Gratuite
Categorii anunturi
Anunturi Gratuite Afaceri Afaceri
Anunturi Gratuite Agricole Agricole
Anunturi Gratuite Amenajari Amenajari
Anunturi Gratuite Anticariat Anticariat
Anunturi Gratuite Auto Moto Auto Moto
Anunturi Gratuite Calculatoare Calculatoare
Anunturi Gratuite Constructii Constructii
Anunturi Gratuite Diverse Diverse
Anunturi Gratuite Electrocasnice Electrocasnice
Anunturi Gratuite Electronice Electronice
Anunturi Gratuite Imobiliare Imobiliare
Anunturi Gratuite Internet Internet
Anunturi Gratuite Locuri de munca Locuri de munca
Anunturi Gratuite Matrimoniale Matrimoniale
Anunturi Gratuite Medicale Medicale
Anunturi Gratuite Mobila Mobila
Anunturi Gratuite Telefoane Telefoane
Anunturi Gratuite Turism Turism
Anunt TOP promovat
Vrei anunt TOP promovat? click aici

1.   Ce este PiataMare.ro ?
 
    PiataMare.ro reprezintă un loc de vânzări online care vă oferă posibilitatea de a vinde/cumpăra și de a promova produse în cel mai uşor și rapid mod, atât în țară cât și in străinătate.
 
Portalul PiataMare.ro oferă utilizatorilor următoarele servicii online:
- postare anunţuri de mică publicitate online gratuite
- căutare gratuită între anunţurile publicate
- posibilitatea promovării anunţurilor cu plata prin SMS.


Cu toţi ajungem deseori în situaţia de a dori să vindem sau să cumpăram ceva, de a căuta o locuinţă, un loc de muncă, o maşină, de a căuta parteneri pentru realizarea unei afaceri sau o persoana care să aibă grijă de copii sau de părinţii bolnavi și enumerarea ar putea continua la nesfârşit.
 
De cele mai multe ori nici nu ne gândim că multe lucruri pe care le avem în casă și în jurul nostru pe care nu le mai folosim, ar putea fi utile pentru alţii, iar pentru fiecare dintre noi ar putea reprezenta o sursă de venituri suplimentare.
 
Rezolvarea acestor probleme nu este simplă, și de cele mai multe ori ne consumă resurse importante, concretizate în efort personal, timp și bani! Ideea lansării portalului PiataMare.ro  a pornit de la dorinţa de a vă ajuta să economisiţi din resursele preţioase consumate pentru rezolvarea unora din problemele care va frământă zi de zi, folosind un mijloc comod, eficient și accesibil.
 
2.   Cum pot să adaug un anunţ?

Pentru a adaugă un anunţ NU trebuie să aveţi cont PiataMare.ro. Însă postarea anunţurilor după autentificare atrage după sine mai multe avantaje:
-  posibilitatea de a promova anunţul Dvs.
-  posibilitatea de a dezactiva/reactiva sau prelungii valabilitatea anunţului
-  în curând: posibilitatea de a modifica conţinutul anunţului

Pentru a adăuga un anunţ:
- daţi click pe Butonul Adăugare anunţ gratuit
- selectaţi categoria în care doriţi să adăugaţi anunţul. Atenţie! Conform Condiţiilor și termenelor de utilizare, adăugarea unui anunţ în categoria necorespunzătoare poate atrage după sine ştergerea anunţului.
- completaţi formularul. Atenţie! Toate câmpurile sunt obligatorii. Daca nu puteţi completa vreunul dintre câmpuri (ex. nu aveţi pagina web)  vă rugăm introduceţi simbolul “  -  “
- Apăsaţi butonul Pasul următor
- Upload-aţi imagini ale produsului/serviciului căutat/oferit. După upload-area pozelor sau dacă nu aveţi imagini apăsaţi butonul Finalizare.
- După finalizarea adăugării puteţi promova anunţul Dvs.
  
3.   Cum pot fi promovate anunţurile mele?

    Anunţurile pot fi promovate cu ajutorul punctelor PiataMare.ro. După autentificare puteţi consulta câte puncte aveţi la dispoziţie. Un punct poate fi folosit pentru promovarea unui singur anunţ. Pentru a promova un anunţ:
- Apăsaţi butonul Modificare anunţurile mele. Vi se deschide o listă cu anunţurile publicate
- Apăsaţi butonul Promovează din dreptul anunţului dorit. Dacă nu apare butonul, înseamnă că nu aveţi nici-un punct PiataMare.ro.
- Pentru a achiziţiona puncte PiataMare.ro consultaţi sectiunea Achizitionarea punctelor PiataMare.ro. Modalitatea de plata (puţin mai jos)
 
4.   Când o să apară anunţul meu?
 
Anunţul Dvs. o să apară pe site după un control electronic din cauze de siguranţă. (30sec.> <1h).  Dacă se constată ceva nereguli, anunţul poate fi şters. Pentru regulamentul adăugării anunţurilor consultaţi Termenii și Condiţiile de Utilizare.
 
5.   Achiziţionarea punctelor PiataMare.ro. Modalitatea de plată

Promovarea anunţurilor va creste considerabil şansele de a fi găsiţi de cei interesaţi. Anunţurile promovate se afişează printre primele anunţuri în categoria din care fac parte pe un fond color.

 Plata serviciilor de promovare anunţ se face prin sistem de plata prin SMS disponibil in reţelele Orange, Vodafone, Zapp și Cosmote. Serviciul poate fi utilizat și de către minori.
 
Atenţie! PiataMare.ro este exonerat de răspundere în cazurile în care imposibilitatea accesării serviciilor se datorează unor terţi sau altor cauze ce exced controlul acestuia (furnizorii de telefonie mobilă,  etc.); Pentru alte reglementari consultaţi Termenii și Condiţiile de Utilizare.

Ai două posibilităţi de plată: 3 EURO + TVA pentru 10 puncte PiataMare.ro sau 10 EURO + TVA pentru 40 de puncte PiataMare.ro. Punctele pot fi folosite pentru promovarea anunţurilor care au fost postate după autentificare (LOGIN). Punctele achiziţionate pot fi folosite oricând doreşti, nu expiră.

Varianta 1

Apasă primul buton de plată. Butoanele de plată sunt vizibile doar după autentificare. Trimite SMS la numărul scurt cu tarif ridicat 1413 cu textul: piatamare
Costul SMS-ului este de 3 EURO+ TVA și îţi oferă un pachet de 10 puncte PiataMare.ro. 10 puncte îţi oferă posibilitatea de a promova 10 anunţuri.  Serviciul este disponibil in reţelele Orange, Vodafone, Cosmote, Zapp.

După trimiterea SMS-ului aşteaptă codul de confirmare, și introduce-l pe site. După introducerea codului primești imediat cele 10 puncte solicitate.


Varianta 2

Apasă al doilea buton de plată. Butoanele de plată sunt vizibile doar după autentificare. Trimite SMS la numărul scurt cu tarif ridicat 7575 cu textul: piatamare
Costul SMS-ului este de 10 EURO+ TVA și îţi oferă un pachet de 40 de puncte PiataMare.ro. 40 puncte îţi oferă posibilitatea de a promova 40 anunţuri. Punctele pot fi folosite pentru promovarea anunţurilor care au fost postate după autentificare (LOGIN). Punctele achiziţionate pot fi folosite oricând doriţi, nu expiră.

Atenţie!!  Serviciul este disponibil numai in reţelele Vodafone și Cosmote.

După trimiterea SMS-ului aşteaptă codul de confirmare, și introduce-l pe site.

În reţeaua Cosmote sistemul presupune trimiterea a două SMS-uri . Costul SMS-ului de informare-confirmare este de 0.05 EURO/SMS + TVA. Astfel costul total al serviciului în reţeaua Cosmote este de 10,05 EURO/SMS + TVA.
În reţeaua Vodafone sistemul presupune trimiterea a două SMS-uri de informare-confirmare. Costul fiecărui SMS de informare-confirmare este de 0.05 EURO/SMS + TVA. Astfel costul total al serviciului în reţeaua Vodafone este de 10.10 EURO/SMS + TVA.

Pentru orice informaţii suplimentare privind serviciul de plată prin SMS, apează numărul de telefon 1808 (număr cu tarif normal, disponibil in reţelele Vodafone, Orange, Cosmote, program Luni-Vineri 09.00-18.00) sau trimite email la ajutor@plataprinsms.ro . Mesajul email trebuie să conţină numărul de telefon de pe care aţi făcut plata!
 
6.   Cum sa vă feriţi de înşelătorii ?
 
Este important să ştiţi cu cine veţi intra în contact în timpul tranzacţiei.
Este bine ca întotdeauna să cereţi partenerului de tranzacţie datele personale pentru  cazul în care ar putea apare orice fel de problemă. În acest fel veţi putea întotdeauna să intraţi în contact cu partenerul dumneavoastră.
Aceasta de asemenea ajută și în ceilalţi paşi ai tranzacţiei.
 

Numele și adresa
 
Este bine ca întotdeauna să insistaţi în a obţine numele si adresa partenerului dumnevoastră.
Dacă reprezintă o problemă, puteţi să vă îndoiţi de credibilitatea persoanei respective. Pentru cineva bine intenţionat nu ar trebui să reprezinte o problemă. Asiguraţi-vă că aveţi cât mai multe date despre partenerul de tranzacţie. PiataMare.ro vă pune la dispoziţie in momentul vizualizării anunţului datele vânzătorului. Însă uneori acestea sunt incomplete; cereţi date suplimentare astfel încât să deţineţi: nume, adresa email, număr/numere telefon fix/mobil, poate chiar adresa. Cu cât mai multe date vă sunt oferite, cu atât respectivul poate fi considerat mai de încredere.
 
Numărul de telefon
 
Telefonul este cea mai rapidă și simplă modalitate de a intra in contact cu partenerii de afaceri.
De aceea este indicat să cereţi numărul de telefon al partenerului, fie de acasă sau de la birou. Identificarea posesorului unui telefon mobil nu este întotdeauna posibilă.
Verificaţi dacă in cartea de telefoane corespund numele, adresa și numărul de telefon pe care le-aţi primit. ( www.paginiaurii.ro sau www.paginialbe.ro ) si vă puteţi face o idee despre credibilitatea persoanei respective.
 
Adresa E-mail
 
Cereţi adresa de email a partenerului dumneavoastră.

Întâlnirea cu partenerul de tranzacţie
 

Dacă sunteţi din aceeaşi localitate stabiliţi o întâlnire personală cu partenerul dumneavoastră de tranzacţie și asiguraţi-vă că produsul pe care doriţi să îl cumpăraţi îndeplineşte toate cerinţele și aşteptările dvs.

Dacă sunteţi din aceeaşi localitate consideraţi suspect refuzul de a vă întâlni; nu credem că nu pot fi găsite 5 minute libere în interesul unei afaceri profitabile. Este indicat să vă întâlniţi la locuri publice dacă mărimea produsului vă permite (evitaţi întâlnirile la domiciliul dacă se poate)
Dacă totul e in regulă, inclusiv preţul atunci tranzacţia se poate finaliza.
 
Cumpărarea produsului

    În cazul întâlnirilor personale, desfaceţi produsul în faţa partenerului. Rezolvaţi plata numai după confirmarea funcţionalităţii obiectelor achiziţionate.

În cazul achiziţionării de produse cu valoare ridicată, gen aparatură electronică, hardware etc și vi se propune plata prin ramburs la primirea coletului asiguraţi-vă de cel puţin următoarele:

cereţi expeditorului să indice pe documentul de trimitere următoarele elemente:
conţinutul real al coletului (ex: Hard disk Maxtor 60 gb, Telefon mobil Nokia 3310 etc);
valoarea reală a obiectului care ar trebui să coincidă cu valoarea rambursului; costurile suplimentare sunt destul de mici, de doar 0,8% din valoarea declarată;
adresa către care veţi face plata să fie adresă poştală, și nu una de post-restant.
dacă aveţi cea mai mică suspiciune desfaceţi coletul în faţa factorului poştal;
în cazul în care în colet nu se regăseşte produsul aşteptat, contactaţi imediat factorul de decizie din oficiul poştal de care aparţineţi pentru a întrerupe procesul de trimitere al banilor către destinatar, precum și politia;

    Nu în ultimul rând v-am rămâne recunoscători dacă ne-aţi aduce la cunoştinţă înşelăciunea pentru a vă putea acorda asistenţă noastră, precum si pentru a lua masuri pe site pentru a limita numărul celor înşelaţi.
                                  
Sperăm ca aceste sfaturi să vă fie de ajutor în evitarea unor astfel de situaţii neplăcute și de altfel, rare. Vă rugăm să ne semnalizaţi orice fel de nereguli sesizate pe portal, cât și comportamentele imorale sau nelegale pe care sesizaţi că se desfăşoară pe PiataMare.ro

Vă mulţumim că ne-aţi ales!

PiataMare.ro - locul unde ne întâlnim!


www.cool-media.ro
www.sigma-net.ro
www.pima.ro
www.4link.ro
www.google.ro
 
Curs Valutar pentru anunturi gratuite
la data de 22-02-2018 :
1 EUR = 4.6606 lei
1 USD = 3.7828 lei
Anunturi gratuite dupa Judete -Romania, Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Investitii, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea,
Anunturi gratuite - Imobiliare Teren 13 septembrie Bucuresti 1000mp vila lux lapret de ap.in statiune balneo la99kmBuc Teren Hotel Marriott zona 13 Septembrie 1000mp apartamente de inchiriat proprietar Bucuresti 2010 teren intravilan pentru casa de vacanta vila de lux in zona montana vila de lux in zona montana vand apartament mobilat si renovat Gara de Nord COMPLEX alcatuit din 8 CLĂDIRI cu 71 DE VILE Vand 2 camere, zona Berceni - Nitu Vasile
Anunturi gratuite - Auto vand ford focus MIHAI Chingi ancorare 10 tone cu 12 metri Chingi de ancorare, transport agabaritic 10 tone, Chingi ancorare marfa 10 tone peste incarcatura
Anunturi gratuite - Locuri de munca agricultura austria 1600e Azi bani la domiciliu! Lucrezi si castigi cu Life Care Aici poți să cștigi repede și bine! Adapost pentru viitor! Bani online Agricultura - Germania - 1600 euro Acum bani la calculator! Afacerea noastra cauta persoane motivate Afacerea noastra cauta persoane motivate
Anunturi gratuite - Electronice Constructii civile Olanda Oferta copieri casete, materiale video/audio calit
Anunturi gratuite - Matrimoniale Caut activ curat si discret a0768358807 Caut fata cu varsta intre 18 - 27 ani a0768358807 Caut fata cu varsta intre 18 - 27 ani a0768358807 Caut fata cu varsta intre 18 - 27 ani avocat, caut amicitie/colaborare in zona dr tabere RELATIE SERIOASA-CASATORIE CRAIOVA tg256h52 caut activ RELATIE SERIOASA CU O FEMEIE OPEN MIND a0768358807
Home | Conditii de utilizare | Termeni si conditii | Contact | Fa-ti cont
 webdesign by